Not known Facts About از خواص عناب خشک
Not known Facts About از خواص عناب خشک
Blog Article
عناب میوهای است که خواص بسیار زیادی دارد. این میوه دارای خواص ضدسرطان بوده و سرشار از مواد معدنی و ویتامینهای متنوع است.
عناب میتواند گردش خون را تنظیم کند. گردش خون بهینه به این معنی است که اندامهای شما کاملاً اکسیژندار هستند و به طور کلی احساس شادابی و انرژی میکنید.
این ماده غذایی به دلیل دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر یک منبع مغذی برای سلامت استخوانهاست.
میتوانید چند میوه عناب یا چای عناب را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید و از طعم و خواص بینظیر آن لذت ببرید.
همچنین افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.
به طور سنتی از عناب برای درمان علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می شود. این میوه اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.مطالعهای که روی موشها انجام شد نشان داد که عناب با مصرف دوزهای پایینتر اضطراب را کاهش میدهد و در صورت مصرف در دوزهای بالاتر اثر آرامبخشی دارد.
به جز خواص عناب برای سرماخوردگی، از خواص عناب خشک برای سرفه نیز باید بهره برد. میوه عناب حاوی آنزیم خاصی به نام بروملین است که ترشح خلط و مخاط را کاهش میدهد. بنابراین، به پاکسازی مسیرهای تنفسی و حفرههای سینوسی کمک میکند.
کشت عناب تنها مختص ایران نیست و در کشورهای دیگری چون هند، پاکستان و حتی جنوب چین و اروپا نیز این میوه کشت میشود.
میزان کلسیم و خاصیت عناب خشک فسفر بالای این میوه مغذی باعث میشود تا استخوانهای بدن شما از نظر استحکام، بهبود یابد و دارای مقاومت خوبی باشد.
شما میتوانید با استفاده از عصاره و آب عناب از بیماریهای پوستی نظیر پسوریازیس، اگزما و آکنه جلوگیری کنید و از پوست صورت و بدن خودتان مراقبت کنید.
ترندی محبوب و کلاسیک: ۳۴ مدل ناخن عروس بیبی بومر شیک و ماندگار
بنابراین حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی و تا دو هفته بعد از آن، نباید از عناب استفاده کرد.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.
میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک میشوند.